2010-03-12 14:54:36• hírek • Póti Orsolya

Kabaré és zenés előadás

Lukács Anita és Vadász Zsolt
Lukács Anita és Vadász Zsolt

Figyelem, az előadás elmarad. A zenés műsor jövő hónapban, azaz április 16-án, péntek este 19 órától kerül bemutatásra.

A kabaré, az opera és az operett műfajok kedvelői egy különleges zenés előadáson vehetnek részt március 14-én a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában.

Vasárnap 18 órától a Filharmóniában egy különleges zenés előadásra kerül sor, amelyre szeretettel várják a musical, opera és operett műfajok kedvelőit. A zenés produkciók előtt - egyfajta bemelegítésként - a közismert magyarországi humorista, Maksa Zoltán fogja megnevettetni a közönséget.

A folytatásban a tévéből ismert művészházaspár, Lukács Anita és Vadász Zsolt egyedülálló produkcióval fogja szórakoztatni a könnyed zenés műfajok kedvelőit. A két profi előadóművész a Budapesti Operett Színház tagja; Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettjében és még számos színelőadásban szerepeltek és arattak sikert a magyar fővárosban.

A műsor elkészítésében a producer arra is törekedett, hogy a közönség ne csak nézőként vegyen részt az előadásban, hanem a bátrabbak akár meg is mutathatják színpadon tehetségüket. A két órás előadás garantáltan szórakoztató pillanatokkal és felejthetetlen élményekkel gazdagítja a megjelenő közönséget. Az előadáson többek között olyan híres szerzőktől hangzanak el részletek, mint Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Puccini, Andrew Lloyd Webber, vagy Brindisi. Az énekeseket zongorán Komáromi Péter kíséri.

Az érdeklődők jegyeket elővételben, valamint a helyszínen is megvásárolhatják. Az első négy sorba és a páholyokba szóló jegyek ára 35 lej, a többi helyre szóló jegy 30 lejbe kerül. Több információért, vagy jegyfoglalásért a következő telefonszámon lehet érdeklődni: 0741-653-657.


Maksa Zoltán humorista
A zenés előadás vendégművésze Maksa Zoltán humorista


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: